Skip links

Samen komen we er

COVID-19

Samen staan we sterk

De wereld is radicaal veranderd door Corona. Gelukkig hebben wij maatregelen kunnen nemen die het mogelijk maken om toch onze kerkdiensten en concerten bij te wonen. We volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Alles op een rijtje

CORONA-PROTOCOL

Update 1 maart 2021: Op 7 maart 2021 opent de kerk haar deuren voor de zondagsdienst. Daarbij vragen wij al onze bezoekers de maatregelen in acht te nemen en een plek te reserveren.

Hygiëne voorop

Bij de entree staat een zuil met desinfecterende handgel. Wij verzoeken iedereen dringend om bij binnenkomst hiervan gebruik te maken en zo goed en vaak mogelijk tussentijds de handen te wassen.

Reserveren is vereist

Indien u een kerkdienst of concert in onze kerk wilt bijwonen is het belangrijk dat u tijdig reserveert. U kunt voor maximaal 4 personen tegelijk een reservering maken.

Blijf thuis als u zich niet lekker voelt

Indien u zelf één van de volgende symptomen heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest of verhoging tot 38 graden Celsius, kom dan niet naar de dienst of het concert. Heeft een gezinslid of huisgenoot naast deze symptomen ook last van koorts of benauwdheid? Blijf dan
ook thuis.

Mondkapje is verplicht

Per 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje in de publieke binnenruimtes verplicht. Zo ook in onze kerk. Bij binnenkomst en wanneer u van uw plek afloopt bent u verplicht om een mondkapje te dragen.

Houd 1,5 meter afstand

Natuurlijk zijn onze diensten en evenementen een fantastische gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten. Echter, schudden we geen handen en houden we te allen tijden 1,5 meter afstand. Iedereen wordt bij binnenkomst naar een vaste plaats begeleid en er zijn looproutes aangebracht in de kerkzaal en gang. Na afloop van de dienst is er gelegenheid om koffie of thee te drinken aan de sta-tafels. Ook hierbij willen wij u dringend verzoeken de 1,5 meter afstand in acht te nemen.

Beperkt aantal personen

Op dit moment is er plaats voor maximaal 30 personen, exclusief personeel. Om ervoor te zorgen dat wij dit aantal niet overschrijden is het van belang dat er vooraf gereserveerd wordt.

Ons protocol is gebaseerd op de richtlijnen van het RIVM. Meer over deze richtlijnen en een uitgebreide omschrijving van de symptomen vindt u hier: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19