Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cadance Festival 2023

18 mei @ 19:00 - 29 mei @ 23:30

Ontdek de nieuwste beweging tijdens CaDance

De eerste live editie van CaDance sinds 2019 is meer dan ooit een uitnodiging om binnen te stappen in de wereld van een ander. Daar even rond te dwalen, kijken en luisteren. Even stil te staan en te ervaren hoe het daar is. Om ‘de ander’ beter te begrijpen. En later, na de voorstelling, misschien wel het gesprek aan te gaan en tot nieuwe inzichten te komen.

CaDance is tijdens de eenentwintigste editie terug met voorstellingen op meer bijzondere binnen- en buitenlocaties in Den Haag dan ooit. Van Korzo tot de Laakhavens en van de Lutherse Kerk tot het plein bij Centraal Station, CaDance beweegt zich deze editie door heel de stad. Het avontuurlijke biënnale festival van Korzo toont de nieuwste beweging op het gebied van dans, circus en fysiek theater, met makers die als geen ander fysiek uiting weten te geven aan de tijdsgeest.

Van 18 t/m 29 mei zijn er zeven wereldpremières te beleven en komen er 5 (inter)nationale niet te missen eye-catchers voor het eerst naar Den Haag. Met het thema Where Worlds Collide and Connect is het festival in 2023 meer dan ooit een uitnodiging om binnen te stappen in de wereld van een ander.

Datum

18 t/m 29 mei

Kaarten

Normaal ticket: €12,- / €25,-
Combi ticket: €25,- / €30,-

Organisator

Gegevens

Begin:
18 mei @ 19:00
Einde:
29 mei @ 23:30
Evenement Categorieën:
, ,