fbpx
Skip links

Onze ruimtes

Huur onze locatie

Rust, ruimte en privacy

De Waalse Kerk ligt in het historische Hofkwartier, midden in het centrum van Den Haag, op steenworp afstand van Paleis Noordeinde, de Paleistuin en het Binnenhof. Iedere ruimte is gelegen op de begane grond en toegankelijk voor personen in een rolstoel.

DE KERKZAAL

Concerten, bijeenkomsten, huwelijken en meer.

De kerkzaal heeft een plafondhoogte van ruim 12m en is versierd met een prachtige antieke kroonluchter. De houten banken rond de originele preekstoel (17e eeuw) bieden plaats aan maximaal 180 personen.

Rechts, in de hoogte, bevindt zich het orgel dat dateert uit 1885 en werd gebouwd door Aristide Cavaillé-Coll. In het midden en aan de zijkanten biedt de zaal plaats aan nog eens 100 personen. De zaal heeft een zeer goede akoestiek en regelmatig muziekconcerten.

Info

Oppervlakte: 425 m2
Afmeting: 25m x 17m
Aantal plaatsen: 180+ pers.

Reserveren

KERKENRAADS-
KAMER

Kleinschalige evenementen of vergaderingen

Achter de kerkzaal bevindt zich de kerkenraadskamer. De muren zijn versierd met grote schilderijen. De kamer, met zijn grote ovale tafel, kan gemakkelijk 30 mensen herbergen. De ruimte is geschikt voor vergaderingen, brainstormsessies, trainingen en workshops, werkgroepen, maar ook sfeervolle diners.

Info

Oppervlakte: 40 m2
Afmeting: 8m x 5m
Aantal plaatsen: 30 pers.

Reserveren

BIJGEBOUW EN
KEUKEN

Concerten, bijeenkomsten, huwelijken en meer.

Aan het einde van de gang, naast de kerkenraadkamer, tevens toegankelijk vanuit de hoofdkamer, bevindt zich een bijgebouw met een tafel, stoelen en ruimte om uw eigendommen tijdens uw evenement op te bergen. Aan de andere kant van de kerkenraadkamer is een keuken, groot genoeg voor een cateraar, en voorzien van magnetron en oven, een grote koelkast en kasten met serviesgoed. Er is ook een koffiezetapparaat van industriële grootte en een vaatwasser aanwezig.

Reserveren
Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee.

Contact