Salle de Consistoire

Statig en klassiek

Oppervlakte

40

Hoogte

4 m

Daglicht

Ja

Toegankelijk

Ja

Capaciteit

± 20 personen

Salle de Consistoire

Achter de kerkzaal bevindt zich de statige kerkenraadskamer. De natuurlijke lichtinval via het dakraam zorgt voor extra sfeer. De muren zijn versierd met grote schilderijen. In de kamer staat een (modulaire) ovale tafel, waar gemakkelijk 20 personen aan kunnen plaatsnemen.

De ruimte is geschikt voor vergaderingen, brainstormsessies, trainingen en workshops, werkgroepen, maar ook sfeervolle diners en lunches.

Faciliteiten

  De kerkenraadskamer gebruiken voor uw event?

  De Waalse Kerk is meer dan een kerk. Het is de ultieme plek om in alle rust te vergaderen, brainstormen of uw product te presenteren. Wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Overzicht

  Onze andere ruimtes

  Kerkzaal

  De kerkzaal heeft een plafondhoogte van ruim 12m en is versierd met een prachtige antieke dimbare kroonluchter. De kerkzaal is geschikt voor zowel congressen, vergaderingen, trainingen, workshops, presentaties als recepties, feestelijke lunches en diners.

  $

  Salle de Coligny

  De perfecte combinatie tussen klassiek en modern. De ruimte beschikt over een vergadertafel voor 8 tot 10 personen en een zithoek. De ruimte is perfect voor creatieve brainstormsessies, vergaderingen, presentaties en trainingen. 

  $